Mijn naam Is Susanne Nieling,

Geboren en getogen in de achterhoek. Mijn opleiding heb ik gevolgd aan het Groenhorstcollege te Velp. Deze heb ik tot en met niveau 3 afgerond.

Sinds 1995 ben ik werkzaam geweest bij meerdere bloemenwinkels, waaronder in Duitsland. In 2007 heb ik de stap gemaakt om mijn eigen onderneming te starten.

Mijn motivatie hiervoor was vooral om mijn eigen ideeen kwijt te kunnen in het bloemwerk en om aan de persoonlijke wensen van de klant te kunnen voldoen.

In mijn omgebouwde garage ben ik in oktober 2007 gestart. Allereerst met het geven van workshops, maar al snel breidde dit zich uit met rouwbloemwerk, bruidswerk en boeketten.

 

Inmiddels is mijn klantenkring behoorlijk gegroeid waaronder een tal van ondernemers en verenigingen. Een abonnement service behoort ook tot de mogenlijkheden.

 

Het persoonlijke wat ik de mensen kan bieden is waar De Sprung zich in onderscheid van de andere bloemisten. En afspraken in het weekend of avonduren zijn ook mogelijk.

 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK